• header.jpg

Alles in eigen beheer

Voor een amateurgezelschap is Just Music wel heel bijzonder. Alle aktiviteiten gebeuren volledig in eigen beheer. Dankzij een fantastisch team van ‘professionele’ vrijwilligers slaagt Just Music erin een fantastische show in elkaar te steken:

Frans Camp: de man met de ‘gouden oortjes’ zorgt voor de perfecte balans in de zaal. Hij maakt de mix tussen het koor en combo, zodat beiden mooi tot hun recht komen. Het leuke aan zo’n interne geluidsman is dat hij alle muziek kent en precies weet wat er gebeurt op elk moment van de show. Hij kan hier dus perfect op inspelen.

 Pieter Vanderhenst: de man met het ‘stalen geduld’. Hij is diegene die beelden zoekt bij de muziek en deze perfect synchroon laat lopen met de muziek.

Dirk Vanderhenst: de jongeman met het ‘computerbrein’. Dirk is de man van het licht. Met heel veel passie werkt hij een volledige lichtshow uit, allemaal precies gebaseerd op de muziek, rekening houdend met de inhoud, de kleding en de sfeer die de zangers willen overbrengen.

 Luc Driesen en Moniek Gielen: onze mensen van de regie die alles in goede banen leiden naast het podium, die ervoor zorgen dat de zangers op tijd zijn omgekleed en klaarstaan, dat de attributen aanwezig zijn,....de manusjes van alles zeg maar.

Daarbij hebben we nog een heel team van mensen waarop we beroep kunnen doen om achter te schermen mee te helpen tijdens een grote show: opbouw en afbouw van het podium, podiummix, de kleedkamers, de vestiaire, de bar, de ticketverkoop, de receptie, de programmaboekjes en noem maar op...Just Music is al deze mensen heel erg dankbaar voor hun inzet en enthousiasme. Zonder vrijwilligers kan geen enkele organisatie bestaan!