• header6.png
  • header2.png
  • header4.png
  • header5.png
  • header1.png
  • header3.png

Colours Of Music

Met veel succes heeft Just Music zijn nieuwe show 'Colours Of Music' 7 maal voor een uitverkochte schouwburg gebracht.
 
Van deze show is een mooie CD uitgebracht waarop bijna alle muziek te horen is die op de show gebracht wordt. Om een impressie te krijgen kan je luisteren naar enkele muziekfragmenten. Voor meer informatie over deze CD neem je best contact op met Dirk Gielkens, tel. (32)011 / 64.69.01 of (32)0478 / 26.66.22.

 "Colours of Music" vat perfect de intentie van de nieuwe show van JUST MUSIC samen: ‘kleuren’ in de meest uiteenlopende betekenis van het woord en in een volledig nieuw kleedje gehuld met weer veel leuke en attractieve verrassingen.

 

 

…Een kleurrijk pallet van nieuwe muziek…
In juli 2001 stond JUST MUSIC met nog 5 andere popkoren in de finale van het Nederlands koorfestival voor ‘koren in beweging’, een internationale zangvierdaagse in Arnhem met koren uit de hele wereld. JUST MUSIC kreeg een overvolle schouwburg op haar hand met een sprankelende performance en trok er de aandacht van de regionale pers. De kennismaking met een rijk en enorm gevarieerd korenaanbod deed de groep beseffen op dezelfde trein te zitten. En de juiste trein, aan het publiek te horen…
Fijne internationale contacten inspireerden de groepsleiding en dat resulteerde in wat nieuwe muziek met bijzondere arrangementen van nummers uit de top-40 van nu…, een perfecte aanvulling van de hits uit de jaren zeventig en tachtig en de musicals die het programma van de groep typeren.

…Kleuren van emoties…
Als je zingt, hou je van het leven! En dat gevoel vind je ook steeds terug in het repertoire en de uitvoeringen van JUST MUSIC. U zult het warm krijgen van opwinding bij sommige vlotte nummers die in een eenvoudige, maar schitterende choreografie over de planken rollen, maar u zult het ook koud krijgen bij de meer intieme en mooie, melancholische muziek.

Wil je nog meer actiefoto's zien uit 'Colours of music'? Klik hier !
 

…Een kleurrijk geheel…
In een show van JUST MUSIC is de muziek natuurlijk het belangrijkste, maar er gaat veel aandacht uit naar het visuele aspect. Bij een deel van de nummers wordt gedanst, wisselende melodieën en verkleedpartijen zorgen voor een apart effect en technisch (podium, belichting, geluid, draaiboek en regie) zit het allemaal perfect in elkaar. Kortom, een optreden is muzikaal, flitsend en attractief…gewoonweg kleurrijk!

Een druk bedrijfje
Een nieuwe show legt heel wat druk op alle leden van de groep, maar iedereen kan zich daar perfect in vinden. Eenmaal lid blijft men lang bij JUST MUSIC, om het muzikale plezier, maar zeker ook om de gezelligheid, de samenhorigheid en de vriendschap. Daarom wordt ook iedereen betrokken bij de organisatie: kostumering, techniek en regie, sponsoring, pers en publiciteit, omkadering, kaartenverkoop,… Ieders kwaliteit wordt ingezet om aan de grote hoeveelheid activiteiten het hoofd te bieden en om een professioneel geheel neer te zetten. We werken graag hard, onder één voorwaarde: de amateur moet het leuk blijven vinden.