Welkom op de website van showkoor Rise Up

Showkoor Rise Up zoekt dirigent!

 

Ik voel dat het tijd wordt om mijn geesteskindje ‘Rise Up’ nieuwe kansen te geven om verder te groeien. 17 jaar lang heb ik met hart en ziel gebouwd aan dit mooie kindje. Wat begon als een ingeving, een klein onbekend zaadje, iets nieuw, een showkoor, is uitgegroeid tot een prachtig koor dat naast haar mooie klanken veel warmte de wereld in gestuurd heeft. Showkoor Rise Up is veel meer dan een koor, het is een levensstijl, het is passie, het is jongeren laten groeien op persoonlijk en muzikaal vlak, het is het beste van jezelf geven op een podium en elkaar sterker maken. Rise Up is prachtig zingen én dansen, maar ook heel veel vriendschap, Rise Up is een van die mooie dingen die mijn leven rijker gemaakt hebben, die mij als dirigent en als mens hebben doen groeien. Daar ben ik heel dankbaar voor.

Hilde van Belle die in januari ons team heeft versterkt, heeft jammer genoeg moeten afhaken om persoonlijke redenen. Nu wil ik graag aan iemand de kans geven dit pareltje verder te zetten en alle geluk te ervaren dat ik met Rise Up ervaren heb.  Wie zou dat kunnen zijn? Wie heeft zin om met veel passie dit avontuur aan te gaan? Ik zoek iemand met wat muzikale bagage die vertrouwd is met pop en musical muziek; die houdt van jongeren en met heel zijn wezen het beste uit deze jongeren naar boven wil halen. Ik zoek iemand die dirigent is, maar ook coach of ‘best friend’ en er wil zijn voor hen. Iemand die deze familie samenhoudt en verder laat groeien tot het mooiste en warmste showkoor van Vlaanderen. Waar ga ik die vinden? Liefst niet té ver van Pelt, dat helpt voor de verbondenheid en praktische kant. Hoe dan ook weet ik dat je ergens bent, jij die ik zoek! Voel je je aangesproken door mijn oproep, stuur me een mailtje op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel me op 0472 25 18 98. Ook als je gewoon eens wil praten of  twijfelt en wil overleggen of het iets voor jou zou kunnen zijn, laat van je horen. Grijp je kans! Het is echt een fantastische groep jongeren om mee te werken. Misschien ken je wel iemand die dit graag zou doen, dan mag je dit gerust doorsturen. Of wie weet, wil je het wel gewoon delen op je facebook om meer mensen te bereiken, misschien zit er wel iemand tussen jouw vrienden die hier blij mee is.

Wie zich geroepen voelt, staat er zeker niet alleen voor, want je krijgt 2 fantastische collega’s (pianist en choreograaf en af en toe een combo) en een goed draaiend bestuur om praktische zaken te regelen. Zelf blijf ik actief zolang iemand mij nodig heeft en ik weet dat mijn kindje veilig te water is. Maar ik wil zeker iemand alle kansen geven zijn/haar eigen weg te gaan met de groep. We kijken erg uit naar het nieuwe werkjaar met alvast een 8-tal nieuwe leden, mooie concerten in het vooruitzicht en enthousiaste plannen.

Dus jij daar ergens in het universum, laat van je horen, je krijgt er iets heel moois voor in de plaats!