• header3.png
  • header4.png
  • header6.png
  • header2.png
  • header1.png
  • header5.png

Combo

Het combo van Just Music staat onder leiding van pianist Johan Camp.
 

Johan Camp

Muziek kleurt mijn leven.

Van de romantische klarinet van Sindey Bechet in Petite Fleur tijdens een
tête à tête over laatavond-mijmeringen bij Summertime door Dinah Washington,
in de lach schieten bij een grappige versie van Mack the Knife door Deedee
Bridgewater, de ziel uit het lijf schreeuwen bij het fantastische Never Say
Never door Sista Monica op Rythm & Blues in Peer tot de openingsdans van ons
huwelijk op de tonen van Cheek-to-Cheek door Louis en Ella.

Van de Çardaz van Monti op piano met de violiste Nele Jaenen (het muzikale duo) tijdens een huwelijksreceptie over de begeleiding van Les Miserables door het koor Medua, Noah's ark op alt-sax bij de Harmonie Sint-Michiel uit Bree en C Jam Blues van Count Basie bij de bigband van de Universiteit van Leuven tijdens ons concert in Washington, de directie van Vuurgeesten met de fanfare van Brogel, Piano Man samen met zangeres Evelien Ulenaers in De witte Vleugel in Meeuwen, Wild Women met Big Mama's Kitchen op de Gentse Feesten tot de prachtige show "In Perfect Harmony" met het beste Vlaamse popkoor "Just Music".

Mijn leven kleurt muziek.

 

Tobias Vanderhenst

Als muzikant achter de synthesizer, draag ik graag een muzikaal steentje bij aan de weg die Just Music de voorbije jaren reeds succesvol heeft afgelegd. Geboren in 1985, begon ik te bouwen aan mijn eigen weg. Onder de impuls van de muzikaliteit van mijn ouders, nam ik op 8 jarige leeftijd een saxofoon vast en begon ik te studeren aan de academie. Na enkele jaren ruilde ik de sax in voor een piano die na het beëindigen van de lessen meer de vorm kreeg van een synthesizer. Uiteindelijke kruisten beide wegen zich dus en beleef ik met volle teugen de fijne sfeer en muziek aanwezig in Just Music.
Al sinds het begin speelde ik in groep, dit onder de vorm van jeugdorkestjes, rockbandjes en een bigband. Op dit moment speel ik, naast activiteiten met Just Music, in een coverband en neem ik af een toe een eigen bescheiden instrumentale song op. Op ieder moment kan ik genieten van muziek. Luisteren, praten, repeteren, schrijven, denken en optreden. Al deze werkwoorden maken van muziek de meest complete hobby. Hopelijk tot op een volgend optreden!
 

 

Dirk Plessers

Reeds op jonge leeftijd werd ik aangetrokken door de toetsen van het orgel van mijn ouders, geboeid als mama haar eerste stapjes op de accordeon zette. Muziekinstrumenten slingerden her en der in huis rond, klaar om gebruikt te worden. Academisch geschoold als slagwerker heb ik met een aantal bands opgetreden gaande van percussiegroepen tot jazz / big band tot rock / pop. Daarnaast heb ik enkele jaren piano gestudeerd. Uiteindelijk ben ik dan als autodidact beginnen bas spelen. Oorspronkelijk was basgitaar al genoeg uitdaging, maar de strijkstok heeft ondertussen ook al wat tijd in mijn handen doorgebracht. Mijn ambitie in de muziekwereld is vooral het plezier behouden dat ik er nu aan beleef.

 

Jordi Vander Elst

Ik ben Jordi.

Het muziekvirus heeft mij al van jongsafaan gegrepen. Vanaf mijn 8e jaar ging ik muziekles volgen aan de Noord-Limburgse muziekacademie, waar ik een klassieke muziekopleiding volgde. Toen ik een instrument mocht kiezen, moest ik niet lang twijfelen: gitaar.
Ik hield het echter niet alleen bij de klassieke gitaar. Ik schafte mij een elektrische gitaar aan en begon ook hierop het beste van mijzelf te geven. Zovele jaren later studeerde ik uiteindelijk af aan de muziekacademie.


Natuurlijk zocht ik ook andere mensen op om samen mee te musiceren. Zo speelde ik verschillende jaren in een Bigband in Eksel. Toen hier een einde aan kwam, kreeg ik de mogelijkheid om gitaar te gaan spelen bij Just Music. Hopelijk is er bij deze muziekgroep nog een mooie toekomst voor mij weggelegd!

 

Anphil Vanmildert

Op 22 februari 2023 is onze drummer Anphil plots en onverwacht overleden.
 
 
 
Er werd mij gevraagd een kort stukje te schrijven over mezelf. Gezien ik een drummer van Nederlandse afkomst ben heb ik daar niet zo veel moeite mee en doe ik dit graag (rolbevestiging).

Ik ben geboren in Papendrecht op 12 augustus 1965 waar ik denk ik gelijk een flinke klap heb gekregen die zo'n grote indruk op mee heeft gemaakt dat ik eigenlijk vanaf het moment ik iets kon pakken overal tegen ging slaan. Mijn moeders pannen zijn niet alleen gebruikt om te koken. Tot veel ongenoegen van de buren (die heb je in de rijtjes huizen in Nederland) heb ik mijn trommel kunsten op alles wat maar een vlakke bodem heeft bot gevierd.
 
 
Tijden mijn muziekopleiding heb ik  wat omzwervingen gemaakt maar ben uiteindelijk achter het drumstel beland.
Het drummen doe ik nu al vanaf mijn twaalfde jaar. Ik heb in verschillende koren en bandjes gezeten. Vandaar dat het voor mij een enorme uitdaging was voor zo'n professioneel gezelschap als Just Music te gaan spelen.
 
Dit samenspel heeft me weer tot veel nieuwe inzichten en drum fascinaties gebracht. Je zult je afvragen: wat is dat voor drumstel. Tja het is elektronisch, wat overigens niet impliceert dat dit vanzelf gaat. Het werkt als een akoestisch drumstel, echter nu kunnen we zelf het volume bepalen, wat nodig is in de zaal. De module is van roland td20, de ketels zijn van Hart Dynamics, een merk uit de states. Kortom drummen bij Just Music is mijn passie die ik graag aan jullie toon op een van onze optredens. Want pas dan kom ik echt tot leven. Ik zie je graag.