• header2.png
  • header4.png
  • header5.png
  • header1.png
  • header6.png
  • header3.png

Technische ploeg

Alles in eigen beheer

Voor een amateurgezelschap is Just Music wel heel bijzonder. Alle activiteiten gebeuren volledig in eigen beheer. Dankzij een fantastisch team van ‘professionele’ vrijwilligers slaagt Just Music erin een fantastische show in elkaar te steken.

Henri Vanderhenst: de man met de ‘gouden oortjes’. Hij zorgt voor de perfecte balans in de zaal. Hij maakt de mix tussen het koor en combo, zodat beiden mooi tot hun recht komen. Henri zingt op alle repetities mee, weet dus precies hoe het moet klinken, wat er gebeurt op elk moment van de show en kan hier perfect op inspelen.

Pieter Vanderhenst: de man met het ‘stalen geduld’. Hij is degene die beelden zoekt bij de muziek en laat deze volmaakt synchroon lopen met de muziek.

Dirk Vanderhenst: het ‘computerbrein’. Dirk is de man van het licht. Met heel veel passie werkt hij een volledige lichtshow uit, allemaal precies gebaseerd op de muziek, rekening houdend met de inhoud, de kleding en de sfeer die de zangers willen overbrengen.

Luc Driesen en Moniek Gielen: onze mensen van de regie die alles in goede banen leiden naast het podium, die ervoor zorgen dat de zangers op tijd zijn omgekleed en klaarstaan, dat de attributen aanwezig zijn,....de manusjes van alles dus.

Daarbij hebben we nog een heel team van mensen waarop we beroep kunnen doen om achter de schermen mee te helpen tijdens een grote show. Just Music is al deze mensen heel erg dankbaar voor hun inzet en enthousiasme.